9.6.2024. 17:16
0
Srbijanski pjevač Đani dobio na poklon novog Mercedesa pa poručio ženi da neće dolaziti više kući
Radiša Trajković Đani dobio je na poklon automobil marke Mercedes. Naime, pjevaču je prišao Makedonac i dao mu malu kovertu u kojoj je bio ključ od automobila, a potom je Trajković izašao iz restorana i napolju ga je zatekao novi bijeli Mercedes, koji je imao ogromnu crvenu mašnu.

"Uvao, šta je ovo ljudi, hvala na poklonu braćo moja", rekao je Đani, pa zapjevao čuvenu makedonsku pjesmu "Jovano, Jovanke", a potom sjeo u automobil u poručio svojoj supruzi sljedeće: "Ženo, ne dolazim više kući u Srbiju". To je ispričao Đani, prenosi Pink.

Inače, njegova supruga Slađa je jednom prilikom rekla da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

"Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja", rekla je tada Slađa, koja je uvjerena u to da joj je suprug bio nevjeran.

"Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, vjerujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam vidjela, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar" - rekla je ona.

(Ajdin B.)

Đani
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.