11.6.2024. 20:29
2
Nikad izazovnije izdanje Đine Džinović: Kćerka Harisa i Meline izazvala pometnju. Čak i pratioci misle da je pretjerala
Đina Džinović, kćerka pjevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim objavama svakodnevno oduševljava brojne pratitelje kojih samo na Instagramu ima više od 130 hiljada.

Sad je pokazala i svoje najnovije izdanje iz kojeg je evidentno da Harisova nasljednica izgleda i više nego odlično. Naime, ispred ogledala se snimala u kupaćem kostimu i sa šeširom na glavi, no uprkos savršenoj liniji njena je objava brzo naišla na brojne osuđujuće komentare.

‘Malo si pretjerala’, ‘Ovo ti ne priliči’, ‘Šta će reći mama i tata na ovo?’, samo su neki od komentara.



Podsjetimo, Haris i Melina Džinović razveli su se nakon 10 godina braka i 22 godine zajedničkog života, a u jednom od brojnih intervjua pjevač je otkrio kako sin Kan i kći Đina podnose razvod.

– Pa dobro, nije ni njima lako to gledati i proživljavati. Nekako su se saživjeli s tim, ipak oni imaju neke svoje mladenačke živote, pa izlaze u grad… Ovaj s djevojkom, ona s dečkom. Shvatili su i prihvatili da je tako i ovdje sad živimo nas troje, rekao je Džinović.

 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.