13.6.2024. 18:03
1
Evo je opet - Ivana Knoll već stigla u Berlin: Dočekale je prve neugodnosti. "Jedino za mene košta 650 eura noć"
Influencerica i velika navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll i ove će godine Vatrene pratiti s tribina.

Sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je da je već otputovala u Njemačku. Smjestila se u Berlinu u kojem će hrvatska nogometna reprezentacija u subotu na Olimpijskom stadionu igrati protiv Španjolske.

Knoll je sa svojim brojnim obožavateljima već podijelila da joj smještaj u glavnom njemačkom nikako nije po volji. Knoll je naime odsjela u jednom hotelu u Berlinu i otkrila da noćenje plaća 650 eura. 

To smatra pretjeranom cijenom za uslugu koju dobiva. "Plaćam tisuće za ovaj 'najbolji hotel' u Berlinu, stare sobe, grijanje ne radi, teretana i bazen su u tijeku radova. Ne bih preporučila", napisala je Ivana te priložila fotografiju sporne sobe.

"Samo za mene košta 650 eura noć", napisala je Knoll te napomenula kako je voditelj hotela nepristojan.

Podsjetimo, Knoll se njemačkom bildu požalila da "još uvijek čeka karte za utakmice" na Europskom nogometnom prvenstvu da bi se ubrzo nakon objavljivanja teksta oglasila na društvenim mrežama.

"Idem na Euro i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi niti HNS niti itko drugi, kao što nikad niti prije nije. Vidimo se na svim utakmicama", napisala je Knoll.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.