24.9.2024. 10:09
0
Majka Danke Ilić nakon podizanja optužnice: "Samo hoću da znam gdje mi je dijete..."
Ivana, majka Danke Ilić, koja je nestala i navodno ubijena prije pola godine, oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo u Zaječaru optužnicu protiv S.J. i D.D. za teško ubistvo dvogodišnje djevojčice.

- Vjerujem da su tužilaštvo i policija radili svoj posao kako treba i da optužnicu nisu podigli bez dokaza. Znamo šta smo sve davali na vještačenje, šta su uzimali od dvojice osumnjičenih da se vještači - rekla je ona.

Kako je ona izjavila za Blic, jako joj je teško, i da "bol koju osjeća niko ne može da razumije".

- Šta god da je, ako je i ono najgore, ja samo želim da znam gdje mi je dijete, da imam gdje da odem svijeću da mu zapalim - rekla je on.

Prema njenim riječima, svi su zaboravili šta su osumnjičeni za ubistvo njene kćerke govorili nakon što se pojavio snimak iz Beča djevojčice za koju se mislilo da je Danka.

Oni su tada rekli: "Brate, izvukli smo se". Svi su to zaboravili, svi i dalje krive mene," zaključila je ona.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.