28.9.2024. 12:12
0
Denis Ćorić pred Posušje: Svjesni smo važnosti utakmice
Plavi će sutra pokušati prekinuti niz od dvije utakmice bez pobjede. Trener Željezničara Denis Ćorić istakao da je izrazito poštuje ekipu Posušja.

"Ja izrazito poštujem ekipu Posušja, taj klub i taj grad. Svi dobro znamo šta je bilo. To je ekipa koja ima isti bodovni saldo kao i mi. Igra odličnu polusezonu gdje je kolega Duško to sve odlično posložio. Svjesni smo da nas čeka teška utakmica. Vjerujem da su se dečki nakon derbija dobro resetirali. Svjesni smo važnosti utakmice, vjerujem da ćemo svi dati maksimalan doprinos kako bi uknjižili ta tri boda. Da će nam biti lako, neće, ali vjerujem i nadam se u tri boda", rekao je Ćorić u najavi meča.

"Znamo svi da su nam otpala dva igrača zbog kartona, koji su nam jako bitno, ali imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača. Svi drugi igrači su unutra, imamo danas trening i nadam se da ćemo izabrati najboljih 11 za sutrašnju utakmicu."

Podsjećamo, utakmica se igra sutra, 29. septembra, od 15 sati na stadionu Grbavica.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.