21.5.2024. 17:06
0
Tegeltija smatra da je više bilo sudijskih grešaka na štetu Borca nego u njegovu korist: "Da je Zrinjski dobio čist crveni karton, da je dosuđen jedan od dva čista penala protiv Veleža..."
Bivši predsjednik FK Borac Milan Tegeltija je putem društvene mreže "X" komentarisao Borčevo osvajanje titule.

On smatra da je banjalučki klub, ustvari, onaj koji je više oštećivan sudijskim odlukama.

- Borac je šampion i to je jedino važno. Ovi što laju od muke su nevažni. Da, bilo je grešaka u Borčevu korist, ali je bilo većih na Borčevu stetu.  Da je Zrinjski protiv Borca dobio čist crveni, da je suđen jedan od dva čista penala protiv Veleža, zadnjih pet kola bi bilo revijalno, napisao je bivši predsjednik Banjalučana te dodao:

- Ova sezona još nije gotova, preostaje nam da u četvrtak u direktnom okršaju u revanšu finala Kupa uduplamo pehar protiv Zrinjskog i napravimo istorijski uspjeh. Dužni smo to prije svega sami sebi, našim navijačima i generacijama koje dolaze.


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.