19.5.2024. 15:41
0
Rožman najavio meč sa Posušjem: Dobro vođena ekipa, oslanjaju se na tranziciju
Sarajevo će u 32. kolu Premijer lige BiH dočekati ekipu Posušja, a meč je najavio trener Bordo tima, Simon Rožman.

“U dobroj smo situaciji, dva kola prije kraja smo izborili taj minimalni cilj. Ova posljednja dva kola ćemo igrati na svježinu i pokušati odigrati na maksimumu. Posušje je jako dobro vođena ekipa, oslanjaju se na tranziciju.

Gledamo sebe, želimo se pred našim navijačima prikazati u najboljem svjetlu. Nemamo nekih problema u samoj ekipi što se tiče povreda ili bilo čega, tako da sa nestrpljenjem u dobroj atmosferi čekamo zadnje dvije utakmice koje su meni za trenera jako bitne u smislu toga da damo šansu i mladim igračima.

Primjetio sam statistiku da smo ove sezone jedna od najmlađih ekipa u ligi. To je po meni pozitiva za budućnost. Sve je kako želimo i nadam se da ćemo odigrati dobru partiju kako bi tri boda ostala kući”, kazao je Rožman.



Utakmica se igra u ponedjeljak od 17:00 sati. Sarajevo je četvrto sa 51 bodom, dok Posušje na petom poziciji ima sedam manje.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.