14.10.2023. 21:44
0
Mađari postigli eurogol za vodstvo protiv Srbije
7. kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo donio je duel reprezentacija Mađarske i Srbije.

Mnogi su predviđali veoma uzbudljiv susret na Puškaš areni u Budimpešti, a sigurno je da nisu pogriješili.

Srbija je krenula napadački od samog početka, propustila nekoliko izglednih prilika, ali su to Mađari kaznili u 20. minuti preko Varge.

Nije se tim Dragana Stojkovića Piksija predavao, pa je do zasluženog poravnanja stigao u 33. minuti kada je Strahinja Pavlović pogodio nakon asistencije Andrije Živkovića.

Ipak, nije dugo trajala radost gostujućih navijača. Tek što se krenulo s centra, Roman Sallai je primio sjajnu loptu, okrenuo se i sjajnim udarcem matirao Vanju Milinkovića Savića.

Gol pogledajte ovdje.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.