14.5.2024. 19:19
0
Djevojčicu kod Zenice udario voz, zadobila teške povrede glave
FOTO: Ilustracija
Petnaestogodišnja djevojčica M. E. iz Kovanića kod Zenice, koju je danas oko 13.00 sati udarila radna mašina Željeznica Federacije BiH, prevezena je na liječenje u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

On ističe kako se, prema informacijama, nezgoda dogodila nakon prolaska putničkog voza pa zbog toga, najvjerovatnije, djevojčica M. E., rođena 2009. godine, nije na vrijeme uočila dolazak radne mašine.

- Djevojčica je s povredom glave i u svjesnom stanju prevezena u Kantonalnu bolnicu u Zenici, ali je nakon urađenog snimka glave odlučeno da se transportuje na daljnje liječenje u Sarajevo. Konstatirane su teške tjelesne povrede, odnosno fraktura kosti lobanje i povreda vratnih pršljenova - kazao je Valentić.


vozzenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.