28.6.2024. 18:54
0
Emira koja je sinoć ubijena prije nekoliko dana se žalila na nasilje
Vatrogasci su u petak ujutru u porodičnoj kući u naselju Širokača u Sarajevu, podsjetimo, pronašli tri tijela. Lokalni mediji navode da je požar izbio u četvrtak oko 21 sat i da su stanovnici prije toga čuli hice iz vatrenog oružja.

Almir Česir je likvidirao brata Muamera i snahu Emiru nakon čega je zapalio porodičnu kuću i upucao i sebe.

Braća su, kako kaže, živjela skupa, u istoj kući sa dva stana. Starijem bratu je navodno smetala mačka, koju su mlađi brat i snaha imali i to je, navodno, bio neposredni uzrok posljednje svađe, iako su se i ranije, kako kaže, “stalno svađali”. 

Ubijena žena Emira Čomaga je prije osam dana na svom Facebook profilu objavila informaciju kako sa određenog telefonskog broja dobija prijetnje, odnosno da je neko “psihički zlostavlja”, piše Senzor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.