30.6.2024. 21:54
0
Svečlja: Vučić će biti uhapšen ako dođe na Kosovo bez prethodnog zahtjeva
FOTO: n1
Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je jučer da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen ako dođe na Kosovo bez prethodnog zahtjeva.

Svečlja je to poručio komentarišući plakate na sjeveru Kosova, na kojima, uz fotografiju Vučića, piše "vrhovni komandante čekamo te".

"Kažu da čekaju da dođe predsjednik Srbije i nazivaju ga komandantom. Ako dođe bez zahtjeva našem Ministarstvu vanjskih poslova i dijaspore, čekamo ga.

I onda ga možete posjetiti u zatvoru, gdje su već neki njegovi prijatelji", naveo je Svečlja na svom Facebook profilu.

Plakati s Vučićevim likom izlijepljeni su jutros u sve četiri opštine na sjeveru Kosova - u Leposaviću, Sjevernoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Zvečanu - na zgradama, kućama, lokalima, javnim površinama...

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.