2.7.2024. 11:06
0
Dramatične scene iz Beograda: "Trči brate, trči žena se davi..."
FOTO: Screenshot/instagram
Nezpamćena oluja pokosila je sinoć pa onda i jutros Beograd.

Vjetar, ogromna količina kiše, munje i gromovi u glavnom gradu Srbije.

Drama na ulicama ne jenjava, ljudi trče da spase svoje stanove, kuće, vozila, ali i živote. Takav prizor zabilježen je i na Petlovom brdu, a potez jednog radnika JKP "Gradska čistoća" dugo će se prepričavati.

Naime, kako se na snimku, koji je objavio 192.rs može čuti, žena je pokušala da nađe rešetku u bujici koja se stvorila kako bi pustila da ogromna količina vode isteče, međutim, ona je navodno počela da se davi, a radnik "Gradske čistoće" trčećim korakom krenuo je da je spasi.

"Idi, idi brate tamo, poplaviće je, trči brate, trči žena se davi", kazao je mladić iz kamiona kolegi.

A onda je izvjesni Srki ekspresno stigao do žene i spasio je.

Pogledajte video.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.