2.7.2024. 14:19
0
Sarajevo će se uskoro letovima uvezati sa još jednom evropskom prijestolnicom
FOTO: facebook
Aviokompanija Wizzair najavila je da će od 29. oktobra ove godine otpočeti letove između Međunarodnog aerodroma u Sarajevu i aerodroma Fiumicino u Rimu.

Radi se o novoj avioliniji, koja će krenuti 29. oktobra, a saobraćat će tri puta sedmično, što je potvrđeno i u informacijama o letovima na zvaničnoj web stranici aviokompanije Wizzair.

Ovo je još jedna u nizu aviolinija koje će spojiti glavni grad Bosne i Hercegovine sa popularnim svjetskim destinacijama, a koja će biti uspostavljena ove godine.

Vrijedi istaći da sarajevski aerodrom ove godine bilježi zavidne rezultate poslovanje, čemu su velikim dijelom doprinijele i nove aviolinije koje povezuju Sarajevo sa popularnim destinacijama.

Sa sarajevskog aerodroma dnevno polijeće dvadesetak aviona za brojne destinacije. Pored redovnih linija tu su nove sezonske linije od Milana, Brisela, Londona, Varšave te gradova u Grčkoj, itd. Od ove godine, također, Sarajevo je povezano i sa Kopenhagenom, Štokholmom, Atinom i Madridom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.