29.5.2024. 11:59
0
Ubijeni Faris Pendek dobit će mural na svojoj Čengić Vili
Faris Pendek, mladić koji je krajem januara svirepo ubijen u sarajevskom naselju Otoka, dobit će mural na zgradi koja se nalazi na Čengić Vili, gdje je ubijeni mladić živio.

Kako je objavio portal Sarajevska sehara, radovi na muralu polako se privode kraju.


Podsjetimo i da je na sjednici OV Novi  Grad Sarajevo krajem aprila upućena inicijativa da se most na Otoci na kojem je i okončao život mladog Farisa nazove po njemu.

- Naš Faris je početkom ove godine mučki i hladnokrvno ubijen, upucan je na raskrsnici na Otoci, i nakon što je prešao most, preminuo je. Most na Otoci simbolizira Farisov život, stoga smatramo da ovaj most treba biti trajna opomena i uspomena na Farisa, navodi se u ovom prijedlogu.

Podsjećamo, za ubistvo Farisa Pendeka osumnjičen je Adem Šuman koji se trenutno nalazi u pritvoru.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.