22.9.2024. 12:45
0
Masovna pucnjava u SAD: Četvero mrtvih, desetine ranjenih
Najmanje četiri osobe su ubijene, a desetine su povrijeđene u masovnoj pucnjavi u Birminghamu u američkoj saveznoj državi Alabami, prema izvještajima policije.

- Više napadača ispalilo je više hitaca na grupu ljudi u području Five Points South u gradu - rekao je policijski službenik iz Birminghama Truman Fitzgerald.

Policija je na mjestu događaja pronašla tijela dvojice muškaraca i jedne žene, a četvrta žrtva preminula je od prostrijelnih rana u bolnici, dodao je.

Detektivi istražuju jesu li napadači prišli žrtvama pješice ili su prolazili automobilom. Niko zasad nije uhapšen za sada.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.