31.5.2024. 20:38
0
Potpuna obustava saobraćaja u subotu zbog asfaltiranja kružnog toka kod GRAS-a
Zbog izvođenja radova na ugradnji završnog sloja asfalta u zoni kružnog toka kod preduzeća GRAS, na spoju ulica Džemala Bijedića, Srđana Aleksića i Velikih drveta u subotu od 6 sati će biti u potpunosti obustavljen saobraćaj.

"Obustava saobraćaja počinje od subote (01.06.2024. godine), od 06 sati i trajat će do završetka radova na asfaltiranju, odnosno do nedjelje (02.06.2024. godine) do 06 sati.

Molimo privredne subjekte koji se nalaze na predmetnom lokalitetu da svoje aktivnosti prilagode planiranoj obustavi saobraćaja, a vozače i servisne službe da imaju strpljenja i da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju", saopćeo je iz Općine Novi Grad.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.