2.7.2024. 20:46
0
WhatsApp uvodi zanimljivu novu opciju
Meta je trenutno u fazi izrade generatora slika za aplikaciju WhatsApp. U pitanju neće biti običan AI generator slika, WhatsApp će nuditi stvaranje personaliziranih slika koje nalikuju - vama. Da biste koristili ovu značajku, morat ćete Meta AI-u ustupiti svoje fotografije za analizu.

WhatsApp će umjetnu inteligenciju koristiti kako bi pomogao riješiti dilemu odabira profilne slike za pojedine društvene mreže. U WhatsApp Beti za Android (2.24.14.7) postoji mogućnost stvaranja AI generiranih slika vas samih. Ako vaša fotografija za životopis nije dovoljno formalna, AI će je moći popraviti i prilagoditi.

Kako biste mogli koristiti ovu mogućnost, morat ćete prenijeti nekoliko referentnih fotografija svojeg lica. Meta AI chatbot će tada stvoriti nove slike koje će vas “zamisliti” u različitim okruženjima. Sve to zvuči kao personalizirani AI generator slika ugrađen izravno u WhatsApp, a slike biste trebali moći slati u razgovorima poput naljepnica u individualnim i grupnim razgovorima.

Međutim ova AI generirana značajka fotografija vjerojatno neće stići uskoro. Uvođenje Meta chatbota još uvijek je sporo, čak i unutar podržanih regija.

(Ajdin B.)

WhatsApp
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.