19.6.2024. 19:35
0
Borac potpisao reprezentativca Malte
Dvadesetdvogodišnji reprezentativac Malte Shaun Dimech novi je igrač banjalučkog Borca.

Za Dimecha je ovo nova stranica u karijeri i prvi odlazak s Malte, s obzirom na to da je u dosadašnjoj karijeri igrao za Vallettu, u čijem dresu je nastupio 130 puta, uz 17 golova i 10 asistencija.

Dimech je za reprezentaciju Malte odigrao devet utakmica u kojima je postigao dva gola.

- Sretan sam i zadovoljan što sam stigao u redove FK Borac. Ovo je za mene jedna nova stranica u karijeri i spreman sam da se dokažem. Znam da je sve na meni. Želim da se nametnem stručnom štabu i da se izborim za svoje mjesto u ekipi - rekao je Dimech, koji je nakon potpisa produžio prema Sloveniji gdje se Borac priprema za novu sezonu.

Ugovor s Borcem danas je potpisao i Bart Meijers, stoper iz Nizozemske koji je od 2020. bio u rumunskom Petrolulu.

Borac
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.