21.6.2024. 14:18
0
Situacija daleko od normalne - Iz institucija pokušavaju građane umiriti: Struja će dolaziti etapno. Doći će u narednih sat vremena
Iz Elektroprivrede Republike Srpske rekli su da kvar nije na njihovim objektima.
- U kontaktu smo sa kolegama iz drugih kompanija. Struje nema u četiri zemlje, većem dijelu BiH, Hrvatske, Albanije, Crne Gore. Problem je na prenosnom 400 kv sistemu, rečeno je za N1. Struja će doći u narednih sat vremena, umiruju građane. Električna energija trebala bi biti puštana etapno, a prema prvim nezvaničnim informacijama sistem je doživio kolaps zbog preopterećenja mreže.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.