29.5.2024. 13:11
2
Dennis Gratz o izjavi Damira Nikšića tokom rasprave o imenovanju Vukoje: "Ja sam čuo za njega kao performera na YouTubeu. Velika doza istine se krije u toj izjavi"
Na maratonskoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH (PDPFBiH), koja je trajala 14 sati, izglasan je Marin Vukoja na poziciju sudije Ustavnog suda Bosne i Hercegovine.

51 zastupnik je glasao za, dok ih je 39 bilo protiv. Konkretno, protiv imenovanja je glasala opozicija u Federaciji BiH, plus jedan zastupnik koji pripada strankama vladajuće koalicije, a to je Damir Mašić (SDP BiH).

Zastupnik DF-a u PDPFBiH Dennis Gratz, komentarišući glas "protiv" imenovanja Vukoje njegovog kolege Mašića, kazao je da je "čovjek odgovorio svojoj funkciji i glasao je onako kako je on smatrao da je neophodno glasati", te je pozdravio taj potez.

Govoreći o dijelu obraćanja zastupnika Naše stranke Damira Nikšića, koji je, između ostalog, sarkastično ili ne, kazao: "Pustite nas da ispunimo našu obavezu prema HDZ-u", rekao da mu se Nikšić "ne čini kao ozbiljan čovjek".

"Ja sam čuo za njega kao performera na YouTubeu. On voli tako da šokira sa tim nekim izjavama, međutim, u toj izjavi se krije velika doza istine. Ja ne znam čime su oni (op.a. 'Trojka') ucijenjeni. Zar su toliko funkcije i fotelje važne?", upitao je Gratz.

Čitav razgovor Gratza za Source.ba portal možete poslušati u prilogu.

Novinar: Ajdin Balićevac

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.