13.6.2024. 15:34
0
Dok se javnost pita šta je sve "radila" na sebi - Isplivale fotografije Meline Džinović iz mladosti: Sitne korekcije napravile ljepoticu
Razvod Harisa Džinovića i Meline i dalje privlači pažnju medija, a dodatnu buru na društvenim mrežama podižu i slike njihove kćerke Đine.

Premda je izuzetno mlada, ona se odlučila za brojne estetske korekcije pa mnogi u komentarima pitaju kako su to roditelji dozvolili.

Poznato je da je Haris više puta izrazio negodovanje zbog njenih slika na Instagramu, ali čini se da Melina nema baš ništa protiv njih.

Često se u javnosti postavlja pitanje šta je ona sve korigovala na sebi, a slika iz mladosti pokazuje da su mnoge crte lica i danas očuvane. Međutim, čak i sitne korekcije mogu mnogo da doprinesu svježini ženskog lica.



– Ona je ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, pričao je pevač svojevremeno, “a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško”, govorio je Haris, zahvalan ženi što mu je rodila dvoje predivne djece.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.