21.5.2024. 21:26
2
Kate Middleton će se vratiti na posao kada dobije zeleno svjetlo doktora
Kensingtonska palača podijelila je novosti o Kate Middleton.

Naime, Kate je prije nešto više od godinu pokrenula poslovnu radnu grupu koja ima ključnu ulogu u transformaciji načina na koji društvo prioritizira i podržava djecu u njihovim najranijim godinama. Oni su sada objavili izvještaj u kojem stoji da bi ulaganje u djecu u njihovom ranom djetinjstvu moglo generirati više od 45,5 milijardi funti za nacionalnu privredu svake godine.

Portparol Kensingtonske palače naglasio je da na ovu vijest ne treba gledati kao da se princeza Kate vraća na posao nakon teške operacije abdomena i otkriva da je bila podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji za rak. Ove godine uopće nije imala javne angažmane, no potvrđuju da je upoznata sa svim aspektima izvještaja.

Njen portparol rekao je:

- Na projektima princa i princeze uvijek se radi. Rano djetinjstvo veliki je prioritet za princezu i stoga je u potpunosti bila ažurirana tokom rada radne grupe i vidjela je izvještaj.

Middleton još se neće vratiti kraljevskim angažmanima.

- Bili smo doista jasni da joj trebaju prostor i privatnost da se sada oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo doktora - stoji u izjavi.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.