19.6.2024. 8:41
1
Sarajevo, Velež i Zrinjski saznali potencijalne protivnike u drugom pretkolu EK: Teški protivnici za sve naše predstavnike
Danas je na rasporedu izvlačenje za drugo pretkolo istog takmičenja, a UEFA je na svojoj zvaničnoj stranici objavila grupe potencijalnih protivnika.

Stoga, ukoliko bordo tim prođe Aktobe, igrat će protiv nekog od sljedećih protivnika: Cluj, Spartak Trnava, Ararat i bolji iz duela Mornar - Dinamo Tbilisi.

Zrinjski se nalazi u grupi povlaštenih, a potencijalni protivnici su mu: Pobjednik duela Šiauliai (Litvanija) - Levadia Tallinn (Estonija), bolji iz meča Bravo - Connas Quay Nomads (Vels), Puskas Akademia (Mađarska), CSKA 1948 (Bugarska), Sliema Wanderers (Malta).

Također, ako Rođeni prođu andorski Inter,  mogli bi igrati protiv Djurgardena, Vitorije, AEKA, Universitatee Craiove i Zuricha. 

Žrijeb kreće u 14 sati, kada će naši predstavnici definitivno saznati protivnike u narednoj rundi.

Utakmice drugog pretkola igrat će se 25. jula i 1. augusta, prenosi Sport1



1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.