20.5.2024. 22:02
0
Vico Zeljković čestitao Borcu titulu prvaka BiH
Fudbalski klub Borac je po treći put u klupskoj historiji osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su pobjedom nad Igmanom u utakmici 32. kola WWin lige BiH (4:3) matematički osigurali titulu kolo prije kraja prvenstva, a utakmicu je, kao što je to inače običaj kada su mečevi Borca u pitanju, obilježilo katastrofalno suđenje na štetu protivničkog tima.

Borcu je pri rezultatu 2:1 za Igman dosuđen nepostojeći penal, a sredinom drugog poluvremena pomoćni sudac nije podigao zastavicu iako je Kvržić bio u očiglednom ofsajdu prije nego je postigao pobjedonosni gol.

Ništa od toga nije pokvarilo "šampionsku feštu" koja je uslijedila na Gradskom stadionu u Banjaluci, a koju je uputpunio predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković uručivši pehar Banjalučanima.

Nedugo potom Zeljković se putem zvanične Facebook stranice oglasio čestitkom Borcu.

"Pobjedom protiv Igmana, fudbaleri banjalučkog Borca su kolo prije kraja prvenstva i matematički osigurali svoju treću titulu šampiona. Čestitam svima koji su bili dio ovog uspjeha i želim im da se u evropskim takmičenjima predstave u najboljem svjetlu i odu što dalje", poručio je Zeljković.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.