19.5.2024. 20:30
0
Skandal za skandalom u Turskoj: Prepirka i tučnjava igrača Galate i Fenera prije utakmice
Prije velikog turskog derbija između Galatasaraja i Fenerbahčea na terenu je izbila tuča između igrača ova dva tima.

Mert Hakan Jandas je pokrenuo tenzije kada je navijačima Galate pokazao grb Fenera, a dok su tribine reagovale na ono što se desilo, fudbaler Galate Kerem Akturkoglu došao je do Hakana te su se njih dvojica potukli, prenosi Meridian sport.

Ostali saigrači došli su smiriti situaciju, ali poslije razgovora s igračem Fenera napetost je ponovo pokrenuta, nakon čega je na terenu nastala velika gužva, jer su se uključili gotovo svi igrači i treneri dva tima.

Intervenisala je i služba obezbjeđenja koja je napravila barijeru između igrača koji su ubrzo otišli prema svlačionicama.

(NAP)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.