22.9.2024. 22:00
0
Nesreća u Perinom Hanu: Poginuo 64-godišnji pješak
FOTO: zenicablog
Šesdesetčetverogodišnji pješak preminuo je večeras nakon što je zadobio povrede nakon nesreće u Perinom Hanu, piše Zenicablog.

Prema podacima iz Uprave policije MUP-a ZDK, oko 18.05 je u ulici Bistua Nuova, u Perinom Hanu, na lokalnoj cesti došlo do nesreće, u kojoj je učestvovalo putničko vozilo "Fiat", kojim je upravljao E.K. (19) i pješak S. Š. (64)

– Pješak je zadobio teške ozljede i prebačen je u Kantonalnu bolnicu, gdje oko 20.15 uslijed zadobijenih povreda preminuo - kazali su za Zenicablog.

Uviđaj su obavili policija i tužilac.

Perin Han
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.