21.9.2024. 12:07
0
Oglasio se MUP KS o jučerašnjoj pucnjavi u Sarajevu: Policija još traga za počiniocima
FOTO: crna-hronika.info
Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS nastavljaju rad na rasvjetljavanju krivičnih djela i pronalasku počinilaca nakon jučerašnje pucnjave u sarajevskom naselju Hrasno.
Iz Uprave policije MUP-a KS saopćili su da je "dana 20.09.2024. godine oko 13,00 sati, obavještena PU Novo Sarajevg da je u ulicama Azize Šaćirbegović i Milana Preloga, općina Novo Sarajevo, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN lica koja su se nalazila u dva putnička motorma vozila".

U saopćenju se navodi da "nije bilo povrijeđenih osoba, a materijalna šteta je nastupila na dva ugostiteljska objekta i jednom motornom vozilu". O događaju je obaviješten dežurni tužilac KTKS koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opće opasnosti.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela i pronalasku počinilaca, saopćeno je.
MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.