21.9.2024. 11:50
0
Davor Dragičević: “Moj David je moj jedini motiv što ulazim u politiku”
FOTO: n1
Nezavisni kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Davor Dragičević, navodi da će se zalagati za porodicu i porodične vrijednosti i da naša djeca imaju srećnije djetinstvo.

– U predstojećem vremenskom periodu moramo i trebamo, to nam je obaveza, ako želimo da nam mladi ostanu u ovom gradu i ovoj državi, moramo mnogo više aktivnosti posvetiti upravo tim stvarima, jer ovakva pusta površina u centru Banjaluke je opomena svima nama šta će nas u budućnosti čekati, ako ne preduzmemo određene korake u cilju za našu djecu, za našu omladinu, za našu budućnost što je najvažnije za naš grad Banjaluku – rekao je Dragičević.

Dragičević ističe da će se njegov politički pokret truditi da, kroz kampanju, ukaže na značaj, kako kaže, zdravog odrastanja.

”Neriješeno ubistvo mog sina Davida je moj osnovni i prvi motiv” rekao je u novom podcastu BUKE Davor Dragičević, nezavisni kandidat za Gradonačelnika Banjaluke.

”Moja politika nije tenk ispred škole, već golub sa maslinovom grančicom. Banjaluka trenutno nije grad koji pripada građanima, već krupnom kapitalu. Ako pobijedi Šobot, izgubićemo vrsnog ljekara a dobićemo lošeg gradonačelnika. S

Stanivuković je pobijedio na krilima Pravde za Davida, sada je ništa. Ne organizujem sijela pod šatorima” rekao je u podcastu Davor Dragičević.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.