26.6.2024. 12:42
0
U Doboju pronađena oprema Autocesta FBiH koja je 2020. ukradena: Vrijedna je 550.000 KM
FOTO: pu doboj
Policijski službenici Policijske uprave Doboj, jučer su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršili su pretres objekata vlasništvo lica inicijala A. K. iz Doboja, prilikom čega je pronađena i oduzeta specijalizovana elektronska oprema za rad putnog prelaza u vrijednosti od oko 550.000 KM.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj operativnim radnom na terenu došli su do saznanja da se kod navedenog lica nalaze predmeti koji potiču iz krivičnog djela 'Teška krađa' koje je od strane nepoznatog lica izvršeno na štetu Javnog preduzeća Autoceste FBiH, a koje je prijavljeno Policijskoj upravi Odžak 28.04.2020. godine.

Nastavlja se rad na utvrđivanju svih činjenica, kao i identifikovanje izvršilaca navedenog krivičnog djela u saradnji sa Federalnom upravom policije.

Doboj
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.