30.6.2024. 17:05
0
Poznati novi detalji užasnog zločina u Sarajevu: Suprug i svekrva zajedno usmrtili Nerminu
FOTO: faktor
Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana na Pofalićima.

Za ubistvo nesretne žene na izrazito okrutan način, sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić.

Kako Avaz saznaje, Nermina je ubijena sa više predmeta, a u samom činu ovog stravičnog zločina učestvovala je i njena svekrva, koja je podjednako kao i njen sin udarala žrtvu sve dok je nisu ubili 

Tijelo je bilo neprepoznatljivo, a glava smrskana. No, da bi sakrili tragove ubistva, prije svega Ledžiba, davala je manipulirajuće izjave istražiteljima. Ona je kazala da se njen sin želi ubiti i da ne zna gdje se nalazi, iako se on krio u drugom stanu u Sarajevu i za to vrijeme na društvenim mrežama objaljivao statuse i slike s Nerminom.

Goran Ravlić je otkriven uz pomoć OSA-e, u stanu na Stupu u ulici Kurta Shorka, piše Avaz.

Osim toga, jedan od predmeta, koji je korišten tokom ubistva, navodno još nije nađen. 

Sarajevo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.