6.6.2024. 13:28
0
Pogledajte šta je sve ratni zločinac Vojislav Šešelj rekao o Nebojši Vukanoviću kod Milomira Marića: Nazivali ga psihopatom
- Odavno ne pratim udbaško sijelo kod Milomira Marića zvano Ćirilica, iako joj bolje priliči naziv Latinština, ali su mi pratioci rekli da sam opet bio tema i da su me pljuvali Marićevi „gosti“, prekanjeni bardovi Službe. Crveni lažni vojvoda Vojislav Šešelj dijelio je gostima knjigu koju je napisao o meni, te me vrijeđao da sam američki plaćenik i ludak, ali da nisam glup, te sam zbog toga opasan za Dodika i njihov nakaradni sistem, poručio je zastupnik u NSRs-u Nebojša Vukanović.

-Tercu je Šešelju udarao Dragoslav Bokan, takođe kadar Službe, komandant Belih orlova, koji je pravosnažno osuđen na zatvorskim kaznu jer je organizovao krađu 250 000 maraka od novosadskog biznismema. Bokan je redovan gost udbaških sijela na Pinku i Hepiju, na kojima me redovno pljuva i napada, po nalogu Dodika i njegovih čauša koji ga plaćaju da u beogradski medijima odrađuje prljave poslove.

Velika mi je čast što me je zloglasna Služba sa Banjice, koja je učestvovala u mnogim prljavim radnjama i operacijama i koja sistematski razara društvo, krši ljudska prava i vuče nas na dno, označila kao veliku opasnost i prijetnju za njen nakaradni sistem, što ne prestaju napadi i niski udarci sa svih strana. To je najbolji pokazatelj da smo na pravom, ali izazovnom i teškom putu oporavka i oslobođenja naroda iz kandži zla i mračnih struktura koje nas drže zarobljenim.

Pisanje i objavljivanje knjige naručio je i finansirao Luka Petrović, koji je preko brata Rada Petrovića, visokog funkcionera vladajućeg SNSD-a, duboko povezan sa strukturama. Dio tiraža Šešeljeve najnovije knjige dijeli se i promoviše u Trebinju, Hercegovini i širom RS, a i sam se trudim da ona dođe do što više ljudi jer sve što rade samo pokazuje nemoć režima Milorada Dodika, poručio je Vukanović.

Snimak možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.