3.7.2024. 21:21
0
Poruka sa sarajevskog mosta upućena vlasti u Kantonu Sarajevo: Zaobilazite reakcije o najbrutalnijem zločinu nakon opsade Sarajeva u ovom gradu i nemate ni malo osjećaja da doživite ovaj zločin sa svim građanima
Nesretna Nermina Ravlić ubijena je prije nekoliko dana u Sarajevu a njeno tijelo danima je stajalo u zajedničkom stanu na 7 spratu stambene zgrade u Kolodvorskoj ulici broj 13. Za njenu likvidaciju osumnjičeni su Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić i rođak Latif Jarašević.

AntiDayton je putem transparenta pitao vlast u Kantonu Sarajevo da li znaju da je uopšte Nermina ubijena?

- Zbog tišine i sljepila vlasti, prinuđeni smo da ime Nermine Krajine gurnemo pod nos vlastima, kako bi možda pogledali i progledali.

Kao pokret, kao građani, kao stanovnici ove zemlje i ove planete, duboko smo izrevoltirani sljepilom i tišinom koja se nadvila nad institucije posebno Kantona  Sarajevo.

Vaša tišina i sljepilo rezultat su naše građanske tolerancije prema vama nažalost i zato nam ovako vraćate.

Zaobilazite reakcije o najbrutalnijem zločinu nakon opsade Sarajeva u ovom gradu i nemate ni malo osjećaja da doživite ovaj zločin sa svim građanima.

Budite svjesni da i građani, koliko god nekada djeluju nezainteresovano, ipak pamte, navode iz Pokreta.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.