6.6.2024. 8:45
0
Mnoge ulice u Sarajevu danas bez vode
FOTO: ilustracija
Iz sarajevskog Vodovoda i kanalizacije saopćili su da mnoga naselja i ulice danas neće imati vode.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: 15. maja, Butilska, Karpuzova, Gornja mahala, Kamenolom i Grdonj.

Danas, od 08h, planirani su završni radovi na uvezivanju dijela rekonstruisanog cjevovoda DN 500 na spoju ulica Samira Ćatovića Kobre, IV Viteške brigade i Lužansko polje (novi kružni tok).

U sklopu planiranih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih naselja sa pripadajućim ulicama: Lužani, Stup, Stupsko brdo, Nedžarići, Bojnik, Azići, Osik, Plandište, Doglodi, Dobroševići, Bačići, Ahatovići, Reljevo, te ulice: Kasindolska, Velika aleja, Hrasnička cesta, Banjska, Aleja Bosne Srebrene, Branislava Nušića, Bojnička i Kurta Schorka.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz Vodovoda i kanalizacije Sarajevo.

ViKRadovi
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.