27.5.2024. 12:24
0
"Posljednji put sam ga vidjela i čula juče kada se obratio mladićima: 'Ni dirajte mi dijete'. Čula sam da je sukob nastao oko lopte"
"Čuli smo da je u bolnici umro komšija. Posljednji put sam ga vidjela i čula juče kada se obratio mladićima: "Ni dirajte mi dijete". Čula sam da je sukob nastao oko lopte. Sin je došao da ga pozove da to riješe", kaže za "Telegraf.rs" komšinica stradalog Đorđea Mijatovića (40), brata potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštvu u Beogradu tijelo nesretnog čovjeka je poslato na obdukciju.

Nakon vijesti da je u Urgentnom centru u Beogradu umro Đ.M. oglasila se i MUP i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, juče oko 18 sati došlo je do svađe i tuče u dječijem parku na Voždovcu.

Đ.M. je pozvao sin jer mu grupica mladića nije željela da vrati loptu.

Tada je, došlo do tuče. Nesrećni Đ.M. je otišao do zgrade gdje mu je pozlilo.

Umro je dva sata kasnije u bolnici.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.