3.10.2024. 18:39
0
Porsche Destination Sarajevo najnapredniji i ekološki najodrživiji prodajno-servisni centar u BiH
U Sarajevu, na adresi Mali Kiseljak 6A, večeras se otvara novi Porsche Centar Sarajevo, koji spaja atraktivan dizajn s najnovijim tehnološkim rješenjima, najavljeno je na današnjoj pres konferenciji.
Ovaj impresivni prodajno-servisni centar u Blažuju donosi najmoderniji standard usluga za ljubitelje automobila, a istovremeno predstavlja pionirski korak ka održivosti i elektromobilnosti. Arhitektonski dizajn i tehnološke inovacije ovog objekta usklađeni su s najnovijim ekološkim standardima, pružajući jedinstveno okruženje za prezentaciju i servisiranje Porsche vozila.

Porsche centar Sarajevo predstavlja svijetao primjer modernog pristupa održivom razvoju u Bosni i Hercegovini. Prilikom planiranja pažljivo se vodilo računa o svakom detalju, posebno o energetskoj samoodrživosti. Centar je opremljen naprednim fotonaponskim sistemom koji se prostire na 2.200 kvadratnih metara i zadovoljava više od polovine njegovih energetskih potreba. 

Ovom tehnologijom smanjuje se zavisnost od vanjskih izvora energije i značajno doprinosi smanjenju operativnih troškova i emisije ugljen-dioksida. U skladu s vizijom dodatnog jačanja energetske neovisnosti, planovi za narednu godinu uključuju izgradnju nadstrešnica opremljenih solarnim panelima, čime će ekološki standardi centra biti podignuti na još viši nivo.

Pored inovativnog pristupa održivosti, novi centar nudi sveobuhvatan set usluga, uključujući prodajno-izložbene salone, servisne radionice, limariju, lakirnicu i posebnu jedinicu za visokonaponske baterije, što dodatno potvrđuje Porscheovu predanost razvoju elektromobilnosti. 

Ovaj prostor koji zauzima više od 5.600 kvadratnih metara, predstavlja najnapredniji objekt ove vrste u Bosni i Hercegovini.

Novi Porsche centar Sarajevo predstavlja investiciju u budućnost i mjesto gdje ljubitelji automobila mogu doživjeti najviši nivo kvaliteta, tehnologije i usluge.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.