4.10.2024. 15:39
0
Zdravko Mamić uplatio 50.000 KM pomoći: "Pomozite odmah jer Bosna i Hercegovina nas danas sve treba!"
FOTO: Screenshot
Povodom velike tragedije koja je danas pogodila Bosnu i Hercegovinu oglasio se i Zdravko Mamić.

Nekadašnji prvi čovjek Dinama iz Zagreb i bjegunac od hrvatskog pravosuđa koji posljednjih godina živi u Hercegovini.



On je otkrio da je uplatio 50.000 KM pomoći pogođenim stravičnom prirodnom nesrećom.

"Od jutra mi se srce para gledajući prizore prirodne katastrofe koja je poplavila i razorila moju Bosnu i Hercegovinu. Razoreni gradovi i velik broj odnesenih nevinih života naših braće i sestara koji su poginuli ili nestali u Tarčinu, Kiseljaku, Kreševu, Jablanici, Konjicu te drugim mjestima traži brzu reakciju svih nas", napisao je Mamić.

Također je pozvao je svoje prijatelje da donacijom pomognu ljudima pogođenim stravičnom prirodnom nesrećom.

"Pozivam sve svoje prijateljice i prijatelje da slijede primjer moje obitelji i mene, te svojom donacijom u skladu sa mogućnostima uplate sredstva za one kojima je pomoć trenutno najpotrebnija putem organizacije Pomozi.ba. Pomozite odmah jer Bosna i Hercegovina nas danas sve treba! Pomoći možete pozivom na humanitarni telefonski broj 17039", poručio je Mamić.

On je u objavi naveo i brojeve računa na koje se novčana pomoć može uplaćivati.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.