5.7.2024. 18:49
0
Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku
Korisnica Tik Toka koja često snima nove perike, spremanje za izlazak, vrijeme koje provodi sa kćerkom i priče o svojim ljubavnim vezama, podijelila je svoju ljubavnu priču.

Naime, tzv. Cat je svog vjerenika pod imenom Lazy, kojeg naziva Lijepi Riki, upoznala kada su imali 13 godina. Kako prepričava, još tada su se sviđali jedno drugom. Lazyja je put odveo u sirotište, iz kojeg je otišao u starateljsku porodicu. Bili su u kontaktu još nekoliko godina, a onda je svako krenuo svojim putem.

Kako kaže, imao je ponudu da profesionalno igra fudbal, ali je njegova sudbina otišla u drugom smjeru. Vrijeme je provodio zarađujući za porodicu, ali i družeći se sa sumnjivim ljudima iz kraja. Jednom prilikom na žurki, Lazy je upucao dva čovjeka, usmrtivši jednog i zadajući teške povrede drugom. Kako dalje prepričava Cat, ona vjeruje da ga je "prijatelj izdao i namjestio mu ubistvo".

On je osuđen na doživotnu kaznu plus 35 godina za nanošenje težih povreda drugom čovjeku. No, nakon što je osuđen, uspio je da preko Facebooka stupi u kontakt sa Cat, kada ju je pronašao na mrežama. Cat je bila oduševljena time i shvatila da su oni "suđeni jedno drugom" i da ju je on "oduvijek volio".

Kako piše "Mirror.co.uk", počeli su da se zabavljaju i ubrzo vjerili. Na svom "Tiktoku" često snima pozive sa njim i kako jedno drugom iskazuju ljubav. Iako je on osuđen na doživotnu kaznu, ona pominje da čvrsto vjeruje da će izaći iz zatvora i "konačno biti sa njom i njenom kćerkom", jer se zakon promijenio i ukinuo doživotnu kaznu.

- On je osoba koja je spremna na sve za svoje najbliže. On je tako divan. Rekao mi je da će ostariti i umrijeti u zatvoru i to vam govori dovoljno o tome koliko se on ne plaši svoje sudbine, kakva god da je. Hrabar je, a ja ga ubjeđujem da će pravda i njega pogledati, jer ga je drug izdao - navodi ona u jednom snimku.

Kada pojedini korisnici ove mreže pokušavaju da je "upoznaju" sa realnošću u komentarima, Cat se ne da. Na komentare koji osuđuju njenu vezu svađalački odgovara i brani svog zatvorenika.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.