22.9.2024. 16:36
0
Željezničar objavio važne informacije za navijače pred derbi sa Sarajevom
FOTO: fk željezničar
FK Sarajevo i FK Željezničar će u srijedu odigrati veliki gradski derbi u okviru 8. kola Wwin lige. Za ovaj meč vlada veliko interesovanje navijača oba kluba, a najvatrenijim tifozama Željezničara pripast će 3.500 ulaznica za južnu tribinu.

Iz kluba sa Grbavice su danas objavili važne informacije za svoje navijače pred utakmicu koja se igra na stadionu Asim Ferhatović - Hase.

"Željezničar će u srijedu gostovati Sarajevu, a prodaja ulaznica za naše navijače vršit će se u ponedjeljak, utorak i srijedu od 10:00 do 18:00 sati u Shopu FK Željezničar.

U prodaji će biti 3500 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 10 KM. Jedan navijač može kupiti maksimalno četiri karte", naveli su iz Željezničara.

Utakmica Sarajevo - Željezničar se igra u srijedu od 20:30 sati.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.