9.6.2024. 16:00
0
Ovo je plaća koju Sarajevo nudi Musemiću: Rožman zarađuje tri puta više
Fudbalski klub Sarajevo u potrazi je za novim trenerom, iako se u Titovoj 38b, barem zvanično, još nisu rastali sa Simonom Rožmanom.

U toku su pregovori s najtrofejnijim trenerom Bordo tima Husrefom Musemićem. Navodno je jedna runda razgovora obavljena u subotu.

Direktor Sarajeva Matthias Leterme prvobitno je Musemiću ponudio plaću od 4.000 eura, uz uvjet da sa sobom može dovesti jednog pomoćnika.  Musemić je takvo nešto odbio piše Sportbc.ba, uz obrazloženje da ne može raditi kvalitetno bez saradnika u koje ima apsolutno povjerenje.

Potom su iz Sarajeva povisili ponudu na 5.000 eura, a zanimljivo je da aktuelni trener Rožman zarađuje tri puta više, tvrdi Sportbc.ba.

Pored Musemića u vezu sa preuzimanjem klupe Bordo tima dovode se Safet Sušić i Meho Kodro.
Sarajevo će pripreme za novu sezonu početi 17. juna.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.