21.5.2024. 19:08
0
Željo pozvao navijače na Grbavicu: 10.000 gledalaca protiv Borca za prvo mjesto po posjećenosti
Željezničar će u nedjelju (26. maj) od 17,00 sati na Grbavici u okviru posljednjeg kola PL BiH dočekati novog šampiona Borca.

Na Grbavici žele da treću uzastopnu godinu budu najposjećeniji klub i stadion u BiH, pa su pozvali navijače da dođu u nedjelju i nastave kontinuitet najbolje posjete u našoj državi.

“10.000 navijača protiv Borca za prvo mjesto po posjećenosti!

Do kraja sezone ostala nam je još samo jedna utakmica, a potom slijede dva mjeseca pauze. Da bismo i treću godinu uzastopno bili najposjećeniji klub i stadion u BiH potrebno je da protiv Borca napunimo stadion i zabilježimo posjetu od minimalno 9.745 navijača.

Klub je štampao maksimalan broj ulaznica, a utakmica se igra u nedjelju s početkom od 17:00 sati.

Iako je ova sezona iscrpljujuća za sve, pogotovo za navijače, Klub još jednom poziva svoju najveću snagu da se odazove i da nastavimo kontinuitet najbolje posjete u Bosni i Hercegovini.

Svi na Grbavicu”, poručili su iz FK Željezničar.

Inače, FK Sarajevo je trenutno najgledanije u PL BiH. Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” je ove sezone bilo ukupno 112.150 gledalaca.

Odmah iza je Željezničar, a na Grbavici je ukupno ove sezone bilo 102.404 navijača.

Sarajevo u zadnjem kolu gostuje Širokom Brijegu, pa samim tim Željo ima šansu da ponovo bude najposjećeniji klub u sezoni.

Spomenimo da se Željo kolo prije kraja nalazi na sedmom mjestu sa 40 bodova, dok je Borac lider sa 78 bodova.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.