6.6.2024. 14:17
0
Ministarstvo privrede KS objavilo dva javna poziva: Preko 20 hiljada KM za pokretanje vlastitog biznisa
Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo objavilo je danas dva javna poziva po programima razvoja male privrede. Prijave se mogu dostaviti do 6.jula ove godine.

Programi Podrška za osnivanje poslovnih subjekata kategoriji stanovništva od 36-55 godina starosti i Podrška mladima za osnivanje poslovnih subjekata namijenjeni su kreativnim i nezaposlenim osobama koji imaju provodivu i dobru ideju koju žele pretvoriti u biznis.

Ministarstvo privrede KS će za najuspješnije aplikante osigurati do 21.600 KM grant sredstava za pokretanje vlastitog biznisa.

Prijave po oba javna poziva neophodno je dostaviti do 6.jula ove godine, saopćeno je iz Službe za protkol i press KS.

Za više infomracija zainteresirani aplikanti mogu kontaktirati broja telefona 033/258-132 u Ministarstvu privrede KS, svaki radni dan od 14.00 do 16.00 sati.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.