24.6.2024. 13:25
0
Velika akcija hapšenja u Banjaluci: Poznato ko je uhapšen
FOTO: Screenshot/atv
Rajko Pavić uhapšen je danas u akciji banjalučke policije, potvrđeno je "Nezavisnim".

Inače, na snimku koji su objavili mediji, može se vidjeti kako policija presreće automobil, opkoljava ga te hapsi jednu osobu.

Pavić je stari policijski znanac, a hapšen je i krajem maja zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa slučajem otmice.

On iza sebe kriminalni dosije i nedavno je hapšen zbog sumnje da je pomagao Nenadu Radinkoviću koji je pritvoren zbog sumnje da je oteo Halida N. od čijeg brata je uzeo 42.000 eura u kripto valuti kao otkupninu.

Njemu je stavljeno na teret da je podigao novac koji je Radinković naplatio od žrtvinog brata.

On je osuđivan više puta, a između ostalog mu je 2011. godine u banjalučkom Okružnom sudu izrečena kazna od ukupno 20 godina zatvora zbog više krivičnih djela.

Osuđen je na tri i po godine zatvora zbog bijega iz Kazneno-popravnog zatvora Banjaluka i ta kazna je objedinjena sa ranijom osudom od 18 godina i šest mjeseci zatvora zbog više teških krivičnih djela, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 20 godina zatvora.

Oglasili su se iz policije. 

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su danas u nastavku operativne akcije "Eskadron" uhapsili R.P. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo iznuda.

Riječ je o Rajku Paviću, a kako navode iz PU Banjaluka, navodeći inicijale, on se sumnjiči da je od 21. januara do 16. aprila ove godine u više navrata uputio ozbiljne prijetnje po život dva oštećena lica, od kojih je iznudilo novac i putničko vozilo.

Iz banjalučke policije navode da se sve mjere i radnje preduzimaju pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.