4.10.2024. 12:03
0
Zbog tragedije koja je pogodila BiH: NiP, SDP, DF i Naša stranka otkazali predizborne skupove
Zbog tragedije koja je pogodila BiH, nakon što su poplave odnijele ljudske brojne ljudske živote, političke stranke javljaju da su otkazani predizborni skupovi koji su trebali biti večeras održani.

Saopćenjem za javnost su se oglasili Narod i pravda (NiP), Naša stranka, Socijaldemokratska partija (SDP), te Demokratska fronta (DF).

Narod i pravda je otkazala završni predizborni skup koji je bio zakazan u Ilijašu u 19 sati. 

- S dubokom tugom i istinskom brigom i strepnjom pratimo vijesti iz Konjica, Jablanice, Kiseljaka i drugih dijelova Bosne i Hercegovine, koji se od sinoć bore s teškim poplavama. Nažalost, došlo je i do gubitka ljudskih života, zbog čega su naše misli i iskreno saosjećanje sa porodicama stradalih, kao i sa svim ljudima koji su pogođeni poplavama - navode iz NiP-a.

Zbog prirodne katastrofe koja je pogodila dio BiH, sarajevski SDP je objavio da obustavlja dalje izborne aktivnosti.

- Kampanja SDP BiH Sarajevo je završena! Svi skupovi, druženja i info stolovi su okončani. Sada, sve naše snage, kandidate i volontere stavljamo na raspolaganje našim građanima - kažu iz SDP-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.