29.8.2024. 12:36
26
Pogledajte kako izgleda skriveni apartman Ibre Berila od 212 hiljada KM
FOTO: Avaz
Na Bjelašnici je u toku velika policijska akcija.

Po rješenju Kantonalnog suda u Sarajevu, Sudska policija, pripadnici MUP-a KS i Agencije za upravljanje oduzetom imovinom FBiH plijene imovinu nezakonito stečenu imovinu od osumnjičenih u akciji „Incitat“.

Sve se ovo dešava po naredbi Tužilaštva KS  koji je raskrinkalo grupu oko načelnika Trnova Ibre Berila i njegovih saradnika.

Vrijednost imovine, prema informacijama „Avaza“, koja je prema navodima Tužilaštva KS stečena krivičnim djelima, iznosi tri miliona.

Podsjećamo, u sklopu ove akcije su uhapšeni načelnik Općine Trnovo Ibro Berilo, njegova pomoćnica Nađa Milišić, biznismen Adis Mulaosmanović, njegova sestra Edina Džigal i bivši direktor Sarajevo-šuma Nermin Demirović.

Fotografije apartmana možete pogledati OVDJE.

 
26
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.