27.6.2024. 12:57
0
Komšić: Dodik se ponaša kao ranjena zvijer, racionalan čovjek ne bi radio ovo što on radi
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, koji boravi u službenoj posjeti Washingtonu, u intervjuu za Glas Amerike komentirao je intezivne secesionističke prijetnje predsjednika RS-a Milorada Dodika u posljednjih par mjeseci. Naglasio je da se "Dodik ponaša kao ranjena zvijer" i da su ga američke sankcije pogodile, bez obzira šta priča.

Ističe da bi, da je na njegovom mjestu radio drugačije, gledao da izađe iz te situacije, a ne da još dublje zapada u probleme.

- Ako bi čovjek bio racionalan ne bi radio ovo što on radi. Sva ta priča o nestanku BiH kroz taj proces razduživanja su samo pusti snovi. To se neće desiti. Pokušano je to i '92. godine sa većom silom, sa toliko žrtava, pa je BiH opstala. Šta god on pokuša uraditi BiH će opstati i njegovi snovi se ne mogu ispuniti u tom smislu - izjavio je Komšić za Glas Amerike.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.