27.6.2024. 10:41
0
Efendić kritikovao vlast: "Lažne svađe trojkaša sa Dodikom i Čovićem"
"Malo se malo svađamo, malo se malo mirimo, ali jedni za druge živimo…", naslovio je predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić svoj post na Facebooku.

On je kritizirao lažnu politiku Trojke.

"Kada smo im govorili da ne treba ići u koaliciju sa Dodikom i da mu ne treba u ruke davati državnu vlast, rekli su kako mi iz SBiH i NES kalkuliramo, a sada kada su vidjeli ono što smo im govorili i prije nego su svoje ruke podigli za Dodikove ministre i direktore, sada se oni kao suprotstavljaju Dodiku i njegovim destrukcijama.

Ali kasno, jer kada su ga mogli izbaciti iz državne vlasti, gazda Čović je naredio da idu s njim.

Još samo čekamo za godinu dvije kada će im doći u glavu da je i Čovićeva politika destruktivna po Bosnu i Hercegovinu, ali za to očito treba još vremena jer eno jučer sa Draganom i njegovim sveštenicima osveštavaju javne objekte u vlasništvu Federacije BiH", napisao je Efendić.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.