24.6.2024. 22:11
2
Konaković se oglasio o Dodikovoj najavi: "Bilo bi dobro da objavi šta sam govorio na sastanku, ali mislim da ne smije"
Predsjednik RS i SNSD-a Milorad Dodik objavio je zagonetnu najavu u kojok tvrdi da ima ‘ekskluzivni’ snimak ministra vanjskih poslova BiH Elmedina Konakovića iz Luksemburga, kojeg će navodno sutra objaviti.
Konaković se trenutno nalazi u Luksemburgu gdje se održava veliko sastanak ministara vanjskih poslova zemalja EU i Zapadnog Balkana. 

Konaković za Raport kaže da bi volio da Dodik objavi snimak njegovog govora, ali da ipak misli da nema hrabrosti za to. I to iz dva razloga. 

“Bilo bi baš dobro da objavi šta sam govorio na sastanku sa ministrima vanjskih poslova EU, al’ ja mislim da neće i da ne smije. 

Ne smije iz dva razloga, jedan je jer će cjelokupna javnost u BiH jasno čuti kako on kotira u EU i kakva je štetočina, a drugi je što će u veoma loš položaj staviti špijuna koji snima sastanke, a špijun mu svakako stoji za nijansu bolje od njega u krugovima EU”, istakao je Konaković za Raport. 

(Erna H.) 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.