7.7.2024. 17:04
1
Željezničar stigao na Zlatibor: Samo jedan fudbaler sa probe se "ukrcao" u autobus
FOTO: adem ćatić/fkz.ba
FK Željezničar je danas otputovao na Zlatibor, gdje će nastaviti pripreme za narednu sezonu i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Šef stručnog štaba Denis Ćorić na pripreme je poveo 25 fudbalera a to su:

Golmani: Vedad Muftić, Tarik Abdulahović, Adel Duškaj

Odbrambeni: Nemanja Cavnić, Amar Drina, Marin Karamarko, Aiman Šemdin, Azur Mahmić, Marin Galić, Edwin Odinaka, Stefan Radinović

Vezni: Dženan Šabić, Samir Radovac, Harun Karić, Ivan Đorić, Huso Karjašević, Afan Fočo, Malik Kolić, Bože Vukoja, Al Jaber, Aleksandar Boljević, Amer Hiroš

Napadači: Sulejman Krpić, Faris Zubanović, Ognjen Laušević

Nekoliko fudbalera koji su proteklih dana boravili na probi u Željezničaru nisu našli svoje mjesto u autobusu na Zlatibor. To se, između ostalog, odnosi i na Temima Adebayja, koji se nije uspio nametnuti za ugovor i vratit će se u Stupčanicu.

Na pripreme nije otputovao ni Joseph Amoah, čija je epizoda u Željezničaru definitivno završena.

Primijetno je i da se sa ekipom nalazi i mladi Ognjen Laušević, koji je zadovoljio na probi i očekuje se da uskoro potpiše ugovor.

Planirano je da Plavi na Zlatiboru igraju dvije utakmice, prvu protiv Slobode iz Užica (10. juli), a drugu protiv Baniyasa (14. juli).

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.