20.5.2024. 20:57
3
Nakon što su ostali bez više od 50 transparenata: Pogledajte šta je Red Army na današnjem meču "okačio" na tribinu
Fudbaleri Veleža remizirali su protiv GOŠK-a (3:3) u meču 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, te su ostali jedina ekipa koja u ovoj sezoni nije doživjela poraz na domaćem terenu.

Ovo je bila i prva domaća utakmica nakon što su Ultrasi oteli transparente Red Armyju, navijačima Rođenih.

Oči navijačke javnosti u BiH bile su uprte u tribinu koja je rezervisana za najvatrenije navijače Veleža.

- Nakon što su prije nešto više od 15 dana Ultrasi upali u kuću jednog od vođa Red Armyja i uz prijetnje pištoljem od njega oteli preko 50 transparenata, javnost je najviše interesovalo današnje izdanje Red Armyja.


FOTO: Crna-hronika

Oni su na utakmici postavili dva transparenta, na jednom su poručili "Prestati nećemo nikada", a na drugom "Mostar u srcu, Velež do groba" - piše Crna hronika, uz podsjećanje kako se Red Army neće ugasiti, jer ne prihvataju način na koji su ostali bez "krpa".


FOTO: Crna-hronika

(Ajdin B.)

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.