4.10.2024. 18:06
0
Potresna ispovijest Adnana Đelme: Spasili smo dječaka kojem su roditelji poginuli na licu mjesta
Adnan Đelmo, koji je u najtežim momentima spašavao živote u Jablanici, ispričao je za "Dnevni avaz" situaciju u kojoj mu je bilo najteže.

- Jedan od najtežih momenata je bio taj kada smo izvlačili tog dječaka gdje su roditelji mu preminuli, nažalost, na licu mjesta. Zatekli smo dijete pod tim podzidom, taj momenat je bio najteži, kroz šta je to dijete prolazilo... Kako smo čuli dalje, tom dječaku se bore za život prevezen je u bolnici, dječak je imao sedam ili osam godina - ispričao je Đelmo za "Avaz".

Podsjećamo, prema posljednjim informacijama najmanje 16 osoba je život izgubilo u Jablanici. Vrlo je vjerovatno da broj stradalih nije konačan, s obzirom da se još uvijek traga za nekoliko osoba.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.